ACT- frekvencijski kontrolirane komponente
Analog Devices - linearni analogni krugovi, AD/DA konvertori, DSP tehnika
AXON Cable - kablovi, vezice, provodnici
Bourns - potenciometri, tipke, prekidači, BCD koderi, otpornici
Kemet - aluminijski elektrolitski kondenzatori
Italtronic - kućišta za elektroniku, pribor za tiskane pločice
Tadrian Batteries - baterije koje probijaju granice
Kingbrihght - LED diode, LED displeji LCD i klasične ekrani
Sauro - stezaljke, konektori (muški i ženski) i pribor
Semikron - elektronika snage
Aimtec -
TE Connectivity - konektori i releji
Winstar
Gremtek
Conta - Clip - razne grupe proizvoda za spojnu tehniku, elektroniku i štampane pločice
Marschner - transformatori i mrežni uređaji

O nama

Alma Electronic ZagrebALMA ELECTRONIC d.o.o. je poduzeće za zastupanje stranih tvrtki i veleprodaju elektroničkih komponenata. Ugovorni smo trgovci u Hrvatskoj i Sloveniji za: Advanced Crystal Technology, Aimtec, Analog Devices, Axon Cable, Bourns, Conta-Clip, Gremtek, Italtronic, Kemet, Kingbright, Marschner, Sauro, Semikron, Tadiran Batteries, TE Connectivity i Winstar.

Obzirom na proizvodni program svjetski poznatih proizvođača u našem programu, možemo ponuditi elektroničke komponente i materijal za sve namjene. Nudimo sve što je potrebno za proizvodnju elektronike:

  • pasivne komponente:  kondenzatori, prigušnice, transformatori;
  • aktivne komponente: mikroprocesori, programabilne digitalne logičke krugove, analogni IC, AD/DAC, kombinirane analogno-digitalne krugove, sklopove velikih snaga, LED diode i display-e, a od dodatnog pribora i opreme spomenimo samo elektromehaničke releje, samostezajuči bužiri, kučišta za elektroniku, akumulatorske baterije, itd.


Veći dio robe nudimo sa skladišta u Zagrebu i Ljubljani.

ALMA ELECTRONIC d.o.o. u Ljubljani i ALMA ELECTRONIC d.o.o. u Zagrebu su samostalna poduzeća, koja međusobno surađuju sa zalihama.

Lokacija u Ljubljani je odlično povezana cestovnim komunikacijama (pored samog centra autucestnog križanja na ljubljanskoj obilaznici), a to nam omogućuje dobru vezu sa poduzećima po cijeloj Sloveniji.
Za sve tehničke informacije možete se obratiti našoj tehničkoj potpori, koja će vam pomoći pri traženju odgovarajućih zamjena, nabave tehničke dokumentacije, novosti iz zastupljenih programa itd.

Za narudžbe se obratite prodajnoj službi u Ljubljani ili u Zagrebu, ispunite narudžbenicu/potražnju na strani Potražnja i prodaja , a možete nas, naravno, i posjetiti na jednoj od naših adresa.

s poštovanjem, Alma Electronic d.o.o.

 

Upravljanje kolačićima

EU e-Privacy Directive

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) za upravljanje, provjeru, navigaciju i druge funkcije. Molimo podesite postavke kolačića odabirom jedne od ponuđenih mogućnosti.

EU e-Privacy Directive Documents

Kolačići su blokirani i neće se pohraniti na vaše računalo.
Ovu odluku možete promijeniti u svakom trenutku klikom na gumb Ponovi podešavanje.

Odabrali ste opciju spremanja kolačića na Vaše računalo. Ovu odluku možete promjeniti u svakom trenutku klikom na gumb Izbriši kolačiće.

Novosti - elektronika

Novi proizvodi
Bourns blog
New Electronics
EE Times
ElectronicWeekly product