ACT - frekvenčno kontrolirane komponente
Analog Devices - linearna analogna vezja, AD/DA pretvorniki, DSP tehnika
AXON Cable - kabli, prevodniki
Bourns - potenciometri, dušilke, zaščita
Kemet - kondenzatorji
Italtronic - ohišja za elektroniko
Tadrian Batteries - baterije, ki premikajo meje
Kingbrihght - LED diode, LED displeji
Sauro - konektorji, terminal bloki
Semikron - močnostna elektronika
Aimtec - AC/DC in DC/DC pretvorniki, led krmilniki
TE Connectivity - konektorji in releji
Winstar - tekstovni in grafični LCD displeji
Gremtek - termo - skrčljivi in zaščitni produkti
Conta - Clip - konektroji za industrijsko elektroniko
Marschner - transformatorji

Varnost zasebnosti

Alma Electronic d.o.o. spoštuje privatnost obiskovalca naše spletne strani zato vse podatke, pridobljene s pomočjo izpolnjenega obrazca „Prošnja za ponudbo“ in kontaktnega obrazca, koristimo za komunikacijo s strankami v smislu prodaje materiala iz našega prodajnega programa. V nobenem primeru ne bomo podatkov o naših obiskovalcih razkrili tretjim osebam.

Piškotki
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ker tako našim obiskovalcem lahko omogočimo kvalitetnejši pregled, brskanje, upravljanje ter iskanje željenih podatkov. Upravljanje piškotkov je v popolnosti omogočeno obiskovalcem v nastavitvah upravljanja piškotkov, ki se nahajajo na vrhu desne kolone.

Kaj so piškotki?
Piškotki (ang. Cookies) so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku nekaterih spletnih strani shranjujejo v računalnik ali druge prenosne naprave ali dlančnike (na primer v pametne telefone ali tablične računalnike).

Kakšno nalogo imajo piškotki?
Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer unčikovitost krmarjenja po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta.

Če naše spletno mesto nebi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca.

Ali so piškotki varni?
Da, piškotki so popolnoma varni. Piškotki ne škodujejo vašemu računalniku in sami po sebi ne vsebujejo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče identificirati.

Kakšne vrste piškotkov uporabljamo na almaelectronic.com?
Uporabljamo piškotke, ki zbirajo podatke o tem kako uporabljate naše spletno mesto. Ti piškotki ne zbirajo podatkov, s katerimi bi bilo mogoče prepoznati obiskovalca. Vse zbrane informacije potrebujemo, da bomo lahko razumeli, kako obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto in kaj jih zanima. Uporabljamo piškotke, ki shranjujejo nastavitve, ki ste jih izbrali na našem spletnem mestu, na primer za prednostni jezik v katerem pregledujete naše spletno mesto.
Nekatere piškotke na našem spletnem mestu so nastavile druge organizacije (google.com), ti piškotki so potrebni za pravilen prikaz Google zemljevida in nekaterih drugih funkcij na našem spletnem mestu.

Upravljanje piškotkov

EU - Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Naša spletna stran uporablja piškotke za upravljanje, preverjanje, navigacijo, krmarjenje po spletnem mestu in druge funkcije. Prosimo vas izberite nastavitve vaših piškotkov z izbiro ene od ponujenih možnostih.

Dokumenti EU e-Privacy Directive

Piškotki so blokirani in se ne bodo shranjevali na vašem računalniku. Vašo odločitev lahko v vsakem primeru spremenite s klikom na gumb Prilagodite nastavitve.

Izbrali ste funkcijo shranjevanja piškotkov na vaš računalnik.
Vašo odločitev lahko v vsakem trenutku spremenite s klikom na gumb Izbriši piškotke.

Novosti - elektronika

Novi proizvodi
Bourns blog
New Electronics
EE Times
ElectronicWeekly product