ACT - frekvenčno kontrolirane komponente
Analog Devices - linearna analogna vezja, AD/DA pretvorniki, DSP tehnika
AXON Cable - kabli, prevodniki
Bourns - potenciometri, dušilke, zaščita
Kemet - kondenzatorji
Italtronic - ohišja za elektroniko
Tadrian Batteries - baterije, ki premikajo meje
Kingbrihght - LED diode, LED displeji
Sauro - konektorji, terminal bloki
Semikron - močnostna elektronika
Aimtec - AC/DC in DC/DC pretvorniki, led krmilniki
TE Connectivity - konektorji in releji
Winstar - tekstovni in grafični LCD displeji
Gremtek - termo - skrčljivi in zaščitni produkti
Conta - Clip - konektroji za industrijsko elektroniko
Marschner - transformatorji

O podjetju

ALMA ELECTRONIC d.o.o. je mednarodno podjetje za zastopanje in veleprodajo elektronskih komponent.Na seznamu zastopanih podjetij imamo: Advanced Crystal Technology, Aimtec, Analog Devices, Axon Cable, Bourns, Conta-Clip, Gremtek, Italtronic, Kemet, Kingbright, Marschner, Sauro, Semikron, Tadiran Batteries, TE Connectivity in Winstar.

Glede na širok izbor svetovno znanih proizvajalcev v našem programu, lahko ponudimo elektronske komponente in materijal za vse namene.
Nudimo vse kar je potrebno za proizvodnjo elektronike:

  • pasivne komponente: kondenzatorji, dušilke, trasformatorji;
  • aktivne komponente: mikroprocesorji, programabilna digitalna logična vezja, analogni IC, kombinirana analogno-digitalna vezja, AD/DAC, močnostna vezja, LED diode in displeje, od dodatnega pribora in opreme pa naj omenimo elektromehanične releje, samoskrčljive cevke, ohišja za elektroniko, akumulatorske baterije, itd. V kolikor nimamo na voljo ravno željene komponente, vam bomo vedno lahko ponudili ustrezno zamenjavo.


Večji del robe nudimo iz skladišč v Ljubljani in Zagrebu.

ALMA ELECTRONIC d.o.o. v Zagrebu in ALMA ELECTRONIC d.o.o. v Ljubljani sta samostojni podjetji, katera medsebojno sodelujeta z svojima zalogama.

Lokacija v Ljubljani je odlično povezana z cestno infastrukturo (poleg samega centra avtocestnega križa na ljubljanski obvoznici) kar nam omogoča tudi fizično povezavo s podjetji po celi Sloveniji.
Za vse tehnične informacije se lahko obrnete na našo tehnično podporo, ki vam bo svetovala glede zamenljivosti komponent, dobavljivosti, tehnične dokumentacije, novosti iz zastopanih programov, itd.

Za naročila pokličite našo prodajno službo v Ljubljani ali Zagrebu, izpolnite lahko tudi naročilnico/povpraševanje na strani Povpraševanje in naročanje, lahko pa nas tudi obiščete na enem od naših naslovov.

s spoštovanjem, Alma Electronic d.o.o.

Upravljanje piškotkov

EU - Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Naša spletna stran uporablja piškotke za upravljanje, preverjanje, navigacijo, krmarjenje po spletnem mestu in druge funkcije. Prosimo vas izberite nastavitve vaših piškotkov z izbiro ene od ponujenih možnostih.

Dokumenti EU e-Privacy Directive

Piškotki so blokirani in se ne bodo shranjevali na vašem računalniku. Vašo odločitev lahko v vsakem primeru spremenite s klikom na gumb Prilagodite nastavitve.

Izbrali ste funkcijo shranjevanja piškotkov na vaš računalnik.
Vašo odločitev lahko v vsakem trenutku spremenite s klikom na gumb Izbriši piškotke.

Novosti - elektronika

Novi proizvodi
Bourns blog
New Electronics
EE Times
ElectronicWeekly product